let op prijzen onder voorbehoud!
oktober tot/met april geen moglijkheid tot gebruik van barbecue
Barbecue-assortiment 2024
Ook dit jaar weer een uitgebreid assortiment, hieronder een selectie. Andere wensen? Vraag het ons gerust. Prijzen zijn per stuk en onder voorbehoud. Om teleurstellingen te voorkomen adviseren wij u om vroegtijdig te bestellen!
In periode oktober-april is er een beperkt assortiment!
Gebraden drumstick € 1,19
Hamburger € 1,19
Merquez worstje € 1.09
Varkenssate € 1,35
Kipsate € 1,45
Barbecueworstje € 1,25
Gemarineerde speklap € 1,49
Runderhamburger € 1,59
Zwitsers bbqworstjes € 1,39
Golfspies €1,89
Gemarineerde schkarbo € 1,79
Steak Rhodos € 1,89
Varkenshaassate € 2,19
Gemarineerde kipfilet € 2,19
Gemar. Lamskotelet € 2,85
Houthakkerssteak € 2.19
Sparerib ca. 3 ribbetjes € 2,59
Biefstukspies € 2,99
Gemarineerde biefstuk €3,69
Gebruik Barbecues: Alleen bij aankoop van barbecuevlees kunt u een barbecue in bruikleen krijgen (let op alleen vanaf 15 personen); voor het gebruik betaalt u € 18,50. De barbecue dient u schoon in te leveren. Schoonmaakkosten bedragen € 20,00 per barbecue. Bij onjuist gebruik van ons apparatuur zijn wij niet aansprakelijk voor de gevolgen.
Vegetarisch pakket € 6,50 per persoon (groenteburger en vegetarisch bbq worst en vegetarische spies)
Complete pakketten (dus vlees, salade, stokbrood en kruidenboter): alleen vanaf 4 personen mogelijk!
PRIJSWIJZIGINGEN EN DRUK-EN ZETFOUTEN VOORBEHOUDEN
Wil jij net zo barbecueën als wij? Met een goede voorbereiding – én de nodige oefening – moet dat zeker lukken. We hebben de volgende tips voor je:
Of je nu veel of weinig tijd hebt, je kunt altijd lekker eten rondom de barbecue. Ingeval van langzaam garen – beter bekend als slow cooking – sluit je de barbecue af met een deksel. En zorg je voor voldoende afstand tussen de kooltjes en het vlees. Deze methode is heel geschikt voor het garen van bijvoorbeeld een hele kip. Of een groot stuk rundvlees. Heb je niet zoveel tijd? Kies dan voor hamburgers, voorgegaarde kip, worstjes en biefstuk. Deze vleessoorten zijn namelijk supersnel gaar boven de hete kolen!